Készült: 2019.03.24.18:47:56 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

245. ülésnap (2017.10.09.), 2. felszólalás
Felszólaló Dr. Aradszki András (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka napirend előtti felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 4:44


Felszólalások:  Előző  2  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. ARADSZKI ANDRÁS (KDNP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Európa ismét reményre lel, ha intézményeinek központjában az ember áll. Az ember központi szerepének kijelentése a családi légkör megtalálását is jelenti, amelyben mindenki a saját képességei és adottságai szerint hozzájárul a közös otthonhoz.

Érdemes szem előtt tartani, hogy Európa egy népekből álló család, és mint minden jó családban, eltérőek az érzékeny pontok, de mindenki az összefogás mértéke szerint képes növekedni. Az Európai Unió különbözőségek egységeként és különbözőségben való egységként születik. Következésképpen az egyediségeken nem kell meglepődni, és azt sem szabad gondolni, hogy az egységet az egyformasággal kell fenntartani. Mindenki a közösbe adja be saját erőforrásait és képességeit. Ma az Európai Uniónak azon érzés újbóli felfedezésére van szüksége, hogy mindenekelőtt személyek és népek közösségét jelenti.

Amit eddig elmondtam, nem az Európai Parlament néppárti képviselői egyikének szavai, nem is valamelyik konzervatív párt állásfoglalása, még csak nem is a saját elmém briliáns szüleménye, hanem abból a beszédből való gondolatok, amiket március 24-én az angyali üdvözlet ünnepének előestéjén az Európai Unió államainak és központi intézményeinek vezetőihez intézett Ferenc pápa a római szerződések aláírásának 60. évfordulóján. Ezért kérem a kerítésbontásra készülő ellenfeleinket, hogy ne takarózzanak Ferenc pápával. Ajánlom Soros György és elvtársai figyelmébe, ismételve a lényegi mondani­valót: Európa egy népekből álló család. Az Európai Unió különbözőségek egységeként és különbözőségben való egységként születik. Az egyediségeken nem kell meglepődni, és azt sem szabad gondolni, hogy az egységet az egyfor­masággal kell fenntartani. Mindenki a közösbe adja a saját erőforrásait és képességeit. Az egész jelen van minden egyes részben, a részek pedig mindegyik a maga jellegzetességével jelen van az egészben.

Európa tehát a pápa szerint is egy nagy család, saját jellegzetességekkel, egyediségekkel, értékekkel. A családfő felelőssége pedig nem az, hogy éjszakára nyitva hagyja a kaput és a bejárati ajtót, majd pedig, ha jön a betörők hada, akkor még az ablakokat is kinyissa, végül pedig megelégedetten hirdesse, hogy mennyivel boldogabb és sokszínűbb lett a család; ahogy ezt egy német zöldpolitikus hölgy mondta, Németország kevésbé lenne izgalmas migránsok nélkül.

Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ma már tudjuk, hogy a fatimai harmadik titok szerint, amelyet éppen száz éve közölt a Szűzanya a három pásztorgyermeknek, a sátán egyház elleni legnagyobb és legvégső támadása a családok elleni támadás lesz. Látjuk ezt már az abortusz, az eutanázia, az egyneműek házassága és a genderelmélet politikai erőltetése vonatkozásában is. A szentatya erről szóló gondolatait persze a Soros-zsoldosok nem idézik. De látjuk a nagy európai család elleni támadásokban is, amikor Soros és elvtársai fel akarják számolni a nemzetek önállóságát és értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével.

A sátán elleni küzdelem pedig keresztényi kötelesség. Igen, a sátán támadásáról beszélek, aki egyben a tagadás angyala is, hiszen lépten-nyomon tagadják, hogy mire készülnek, még akkor is, amikor az már nyilvánvaló. Idegesen bizonygatják, hogy nincs kvóta; nincs kötelező betelepítés; a Soros-terv nem létezik.

A sátán máshol a hamis fény hordozója, Lucifer, hiszen álhumánus módon, emberbaráti köntösben, hasonlóan álszent és hazug jelszavakkal oktatja ki még az egyházat is az emberszeretetből. Emberellenes bűn ez, és mint ilyen, istenellenes is. Hogy ebből kérnek‑e a magyarok, az néhány héten belül nyilvánvaló lesz. A nemzeti konzultáció kiváló lehetőség arra, hogy véleményt mondjunk a sátáni Soros-tervről elsődlegesen, de egyben arról is, hogy mit gondolunk ezeréves hazánkról, nemzeti szuverenitásunkról, szabadságunkról és szeretett Európánkról.

Tisztelt Ház! Szombaton a választókerületem központja, Érd körül szervezett rózsafüzér-zarán­dok­laton vettem részt, ahol, miként a lengyel testvéreink is, hazánkért, a keresztény Európa ma hiányzó szabadságáért és a terrorizmus eltűnéséért imádkoztunk a Szűzanyához, mert a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen ‑ ezt vallja Szent János Pál és Benedek pápákon kívül számos ördögűző is -, és képes a történelem megváltoztatására. Ezt Soros György is meg fogja tapasztalni. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 
Felszólalások:  Előző  2  Következő    Ülésnap adatai