Hírek

Idei utolsó Tanácsülését tartja az NFFT

A Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács soron következő ülését 2017. december 7-én, 10 órai  kezdettel tartja a Parlament Tisza Kálmán Termében (főemelet 37-38.).

A Tagok az ülésen a szavaznak a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia második előrehaladási jelentésének elfogadásáról. A jelentéshez módosító javaslatokat november 21-éig lehetett benyújtani, ezekről a Szakmai Egyeztető Munkabizottság november 22-i ülése döntött.

A Tanácsülésen megvitatásra és elfogadásra kerül a 2018. évi átmeneti munkaterve és a költségvetése, és tájékoztatót tart dr. Pulay Gyula az Állami Számvevőszék lehetőségeiről a fenntarthatósági célok elérésében, illetve a teljesítményellenőrzés nemzetközi keretrendszeréről.

Az ülésen beszámolót tartanak az EEAC jubileumi, 25. éves konferenciájáról és közgyűléséről az NFFT és az Országos Környezetvédelmi Tanács pályázaton kiválasztott, a konferencián résztvevő fiatal delegáltjai: Enesei Anna, Márk István, Pálfi Zsuzsa, Szkiba Veronika.

Az ülés utolsó napirendi pontjaként vitaindító előadás tart Vida Gábor akadémikus, a Tanács tagja az NFFT 2014-2018-as parlamenti ciklusban végzett tevékenységéről,  és a fenntarthatóság helyzetéről.
 

 


EHJ!



sdg wellbeing


hirek videó