Hírek

BCSDH Díjátadó

Bartus Gábor, az NFFT titkára - mint a zsűri tagja - részt vesz a BCSDH "Fenntartható jövőért díj" ünnepélyes átadásán.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (World Business Council for Sustainable Development, WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács ma már 200 nagyvállalat elsőszámú vezetőjének koalíciója és már több, mint 70 országban van jelen nemzeti képviselettel.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért aktívan kívánja előmozdítani a tagvállalatai körében a fenntartható fejlődés három alappillérének: a gazdasági eredményesség, az ökológia egyensúly és a társadalmi életminőség elveinek a gazdasági gyakorlatba való átültetését és alkalmazását, ezáltal új és innovatív megoldásokkal növelni a versenyképességüket, és egyben hozzájárulni a magyar gazdaság és társadalom fenntartható fejlődéséhez.

 A díjátadó rendezvényen előadást tart René Schmidpeter [a Center for Advanced Sustainable Management (CASM) igazgatója, a World Institute of Sustainability and Ethics (WISE) főtitkára], valamint jelentős vízhasználó vállalatok (Dandelion, Grundfos, Heineken, Szenkirályi) vezetői beszélnek a vízről, mint a hatékony klímaadaptáció alapjáról.


EHJ!



sdg wellbeing


hirek videó