Hírek

Az idei Európai Fenntarthatósági Hetet tavasszal áthelyeztük őszre, szeptember 20 és 26 közé. Sajnos a járványhelyzet alakulása továbbra sem teszi lehetővé nagyszabású rendezvények tartását. Az NFFT az Európai Fenntarthatósági Hét hazai koordinátoraként segítséget nyújt, hogy az idei ötletek se vesszenek el. Ha rendezvényét on-line formában meg tudja tartani, kérjük, regisztráljon a szokásos módon.


Angolul is elérhetővé vált az az NFFT legújabb, Úton a fenntarthatóság felé – Hogyan járulhat hozzá Magyarország a fenntarthatósági célok megvalósításához? című kiadványa!


Az egész Európát sújtó COVID-19 járványügyi helyzet miatt az idei Európai Fenntartható Fejlődési Hét az eredeti időpontban elmaradt és helyette szeptember 20-26-ig kerül megszervezésre! Az NFFT az eddigi évekhez hasonlóan segíti a szervezőket és az érdeklődőket! Arra biztatunk mindenkit, hogy a megfelelő óvintézkedéseket betartva, nyugodtan ötelteljenek és jelentkezzenek az alábbi online jelentkezési lapon:https://www.nfft.hu/jelentkezesi-lap

Kérdés esetén kérem keressék a Titkárság munkatárasait az nfft@parlament.hu címen!


A BCSDH Körforgásos Gazdaság Platform néven webináriumsorozatot szervez! Az első webinárra június 30-án kerül sor, ahol dr. Bartus Gábor, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács titkára és dr. Horváth Bálint, a Holland Királyság Nagykövetségének Körforgásos gazdasági tanácsadója innovatív vállalati példákon keresztül mutatják be a körforgásos gazdaság koncepcióját, gyakorlati alkalmazását és jogszabályi kereteit.


Az idei Felfedezők Napja más, mint a többi. Az élet átírta a szervezők terveit, így a Millenáris helyett az online térben került megrendezésre a fesztivál június 13-14. között!Nézze vissza Bartus Gábor Fenntárhatóság a járvány idején című előadását az alábbi linken: https://www.youtube.com/watch?v=uui-VTL1sl8

 


EHJ!sdg wellbeing


hirek videó