Hírek

Újra ülésezik az NFFT

A 2020-as világjárvány a Tanács életére is gyökeres hatással volt. Az NFFT plenáris üléseit  online műhelyértekezletekkel helyettesítettük, ahol a Tanács tagjai folyamatosan tájékozódhattak a fenntartható fejlődést érintő kormányzati előterjesztésekről, tervekről, illetve a fenntarthatósággal kapcsolatos fontosabb társadalmi-gazdasági folyamatokról.  

2019 decembere után november 4-én, csütörtökön újra személyes részvétellel ülésezik az NFFT, azonban az elővigyázatosság jegyében ezúttal csak a tagok, állandó meghívottak és a felkért előadók lehetnek jelen.

A Tanács Elnöksége által javasolt napirend:

A Tanács 2020. évi működéséről szóló beszámoló, valamint a 2021. évi munkaterv és költségvetés elfogadása. Előterjesztő: Bartus Gábor, a Tanács titkára.

A Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia megvalósításáról szóló negyedik előrehaladási jelentés általános vitája. Előterjesztő: Bartus Gábor, a Tanács titkára és dr. Rácz András államtitkár, a Tanács Kormány által delegált társelnökének képviseletében.

A Nemzeti Környezetvédelmi Program (NKP-5) és a Nemzeti Biodiverzitás Stratégia tervezeteinek vitája. Előterjesztő: dr. Rácz András, környezetügyért felelős államtitkár (Agrárminisztérium).


EHJ!



sdg wellbeing


hirek videó