Hírek

Megjelent az Úton a fenntarthatóság felé című NFFT kiadvány!

Az NFFT legújabb, Úton a fenntarthatóság felé – Hogyan járulhat hozzá Magyarország a fenntarthatósági célok megvalósításához? című kiadványa 12 célcsoportba rendezte a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia 34 stratégiai célját és az azok alárendelt 77 feladatot, valamint rámutat a hazai és nemzetközi fenntarthatósági célok (SDG) közötti összefüggésre.
A célcsoportok feladata, hogy átlátható és értelmezhető témákba (pl. minőségi oktatás) rendezze az NFFS stratégiai céljait.
A kiadványban bemutatott témák részeletes elemzéseihez és adatsoraihoz töltsék le honlapunkról a Keretstratégiát és az Előrehaladási Jelentéseket!
A kiadványhoz tartozó videó elérhető az NFFT honlapján!
„A nemzeti fenntarthatóság 12 pontja méltó hírnöke kíván lenni a stratégiai céloknak és teendőknek, kiemelve a legfontosabb adatokat és üzeneteket. A 12 pontba foglalás segítségére lehet mindazoknak, akik szeretnének a fenntarthatóság egyes dimenzióiban elmélyülni és saját hivatásukban, munkájukban (vállalkozásukban, az oktatásban, a települési önkormányzatokban) vagy mindennapi életükben aktív, cselekvő részesei lenni a fenntarthatósági átmenetnek.”

 


EHJ!



sdg wellbeing


hirek videó