Hírek

A Világ Legnagyobb Tanórája az ESDW-n!

Idén, köszönhetően a Világ Legnagyobb Tanórája rendezvénysorozat csatlakozásához, minden eddiginél több ESDW esemény regisztrált Magyarországról!

A Világ Legnagyobb Tanórája az első nemzetközi oktatóprojekt, amelyen keresztül a gyermekek megismerhetik az ENSZ által 2030-ig meghirdetett Fenntartható fejlődési globális célokat. Az idén 2022. október 3. és 7. között megrendezésre kerülő témahét kiemelt témája a minőségi oktatás és a fenntarthatóságra nevelés. A kezdeményezéshez világszerte több mint 160 ország – köztük Magyarország is – csatlakozott. A szervezők a Világ Legnagyobb Tanórájának iskolai megvalósítását korosztályokhoz igazítható óravázlatokkal segítik. A program kapcsolódik az Európai Fenntarthatósági Héthez (ESDW).

A programban való részvétel regiszrációhoz kötött. A cél, hogy minél több iskolai osztály csatlakozzon és minél több diák megismerje a Globális Célokat!

A programsorozat Magyarországon a Belügyminisztérium, mint projektgazda megbízásából, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság, az UNICEF Magyar Bizottság és a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács szakmai támogatásával, a PontVelem Nonprofit Kft. szervezésében kerül megrendezésre.

További információ az FB oldalunkon!


EHJ!



sdg wellbeing


hirek videó