Hírek

Angolul is elérhetővé vált az az NFFT legújabb, Úton a fenntarthatóság felé – Hogyan járulhat hozzá Magyarország a fenntarthatósági célok megvalósításához? című kiadványa!

Az egész Európát sújtó COVID-19 járványügyi helyzet miatt az idei Európai Fenntartható Fejlődési Hét az eredeti időpontban elmaradt és helyette szeptember 20-26-ig kerül megszervezésre!



Az NFFT az eddigi évekhez hasonlóan segíti a szervezőket és az érdeklődőket!



Arra biztatunk mindenkit, hogy a megfelelő óvintézkedéseket betartva, nyugodtan ötelteljenek és jelentkezzenek az alábbi online jelentkezési lapon:



https://www.nfft.hu/jelentkezesi-lap



Kérdés esetén kérem keressék a Titkárság munkatárasait az nfft@parlament.hu címen!

A BCSDH Körforgásos Gazdaság Platform néven webináriumsorozatot szervez! Az első webinárra június 30-án kerül sor, ahol dr. Bartus Gábor, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács titkára és dr. Horváth Bálint, a Holland Királyság Nagykövetségének Körforgásos gazdasági tanácsadója innovatív vállalati példákon keresztül mutatják be a körforgásos gazdaság koncepcióját, gyakorlati alkalmazását és jogszabályi kereteit.

Az idei Felfedezők Napja más, mint a többi. Az élet átírta a szervezők terveit, így a Millenáris helyett az online térben került megrendezésre a fesztivál június 13-14. között!



Nézze vissza Bartus Gábor Fenntárhatóság a járvány idején című előadását az alábbi linken:



https://www.youtube.com/watch?v=uui-VTL1sl8



 

Terveink szerint időről időre kötetlenül, egy pohár sör mellett beszélget az NFFT titkára, dr. Bartus Gábor környezetközgazdász vendégeivel a fenntárhatóság különböző aspektusairól.

Az első vendége dr. Medgyesi Márton közgazdász-szociológus, a TÁRKI vezető kutatója és a Corvinus Egyetem óraadó tanára.