Hírek

Tegnap lezártuk a jelentkezést a civil delegált választásra!

A regisztrált országos hatókörű civil szervezetek delegáltjai 2022. november 25-én, a Parlamentben 3 kategóriában választják meg képviselőiket:

  • oktatási és kultúrális
  • réteg és korosztályi
  • szociális és egészségügyi

Az NFFT civil delegáltjainak választását 2022. november 25-én (péntek) 10 órától tartják a Parlament Felsőházi termében.

A egyes szekciók külön-külön választják meg 2-2 delegáltjukat a korábban regisztrált országos hatókörű civil szervezetek képviselői közül.


2022. október 13-án megtartotta idei első ülését az NFFT. A Tanács összetételében változást jelentett a májusi országgyűlési választási eredményeknek megfelelően a Parlamentbe jutott új pártok által delegált tagok, akiknek ezúton is eredményes munkát kívánunk!


Mától lehet regisztrálni az NFFT civil delegált-választási eljárási folyamatába.

2022. november 25-én a Parlamentben az országos hatókörű civil szervezetek képviselői 2-2 személyt választanak az NFFT tagjai közé, a következő kategóriákban:

  • Oktatási és kulturális
  • Réteg és korosztályi
  • Szociális és egészségügyi

Ma kezdődik Helsinkiben az EEAC 30.-ik éves konferenciája – A cselekvés kritikus évtizede: A fenntarthatósági átalakulás mozgósítása Európában.

Az Európai Környezetvédelmi és Fenntartható Fejlődési Tanácsadó Tanácsok (EEAC) hálózata, melynek az NFFT is tagja, 30 éve köti össze a tanácsokat és a szakértői testületeket Európa-szerte. Az idei, 30. ünnepség lehetőséget kínál az elmúlt évek áttekintésére, de ami még fontosabb, hogy kritikusan értékeljük, hogyan válthatunk a fenntartható jövő felé.


EHJ!sdg wellbeing


hirek videó