Hírek

Ma elrajtolt az EEAC (Európai Környezetvédelmi és Fenntartható Fejlődéssel Foglalkozó Tanácsadó Testületek) hálózatának 28. éves konferenciája! A 3 napos esemény fókuszában az igazságos átmenet áll, a külnöböző országok hogyan kezelik az átmentet folyamatát, különös figyelmet fordítva az éghajlatváltozás és a politika azon hatásainak kezelésére, amelyek aránytalanul érinthetik a társadalom egyes csoportjait.

 

A kutatás a 2020. október 5. és 9. között meghirdetésre kerülő Fenntarthatósági Témahét keretében zajlik! Célja, hogy felmérje a mai diákok véleményét a világunkról, mit gondolnak a fenntarthatóságról és mit tesznek azért, hogy egészségesebb és szebb legyen az a környezet, amelyben élünk.


Véget ért a 2020-as Európai Fenntarthatósági Hét! Köszönjünk minden résztvevőnek és szervezőnek!Az idei Európai Fenntarthatósági Hét kiemelt résztvevője volt a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség! Több mint 20 eseménye érintette többök között a teremtésvédelemet, klímaváltozást és a Balaton védelmét is.


Az idei rendezvénysorozat ma véget ér, de búcsúzóul ma még két videót közzé teszünk! Az idei Fenntarthatósági Hét egyik üde színfoltja volt a Takarékbank eseménye! Szeptemberben méhlegelőt létesített és mintegy negyven-hatvanezer egyedből álló méhcsaládot költöztetett a Takarékbank a budapesti Infoparkban álló székházának tetejére.


EHJ!sdg wellbeing


hirek videó