Hírek

Mennyi egy termék átlagos élettartalma? Hogyan kapcsolódik a koronavírus a rossz területhasználathoz?
Több mint 300-an nézték élőben hétvégén dr. Bartus Gábor előadását a Zöldgömb Fesztiválon, amiben sok más kérdés mellet a fentiekre is választ kaphatunk ! Aki lemaradt róla, az alábbi linkre kattintva megnézheti:

Vasárnap egész nap- ezúttal online térben - zajlik a Zöldgömb Fesztivál! Az előadók között lesz Bartus Gábor, az NFFT titkára is. A fesztiválon a részvétel díjtalan de regisztrációhoz kötött.


Ma elrajtolt az EEAC (Európai Környezetvédelmi és Fenntartható Fejlődéssel Foglalkozó Tanácsadó Testületek) hálózatának 28. éves konferenciája! A 3 napos esemény fókuszában az igazságos átmenet áll, a külnöböző országok hogyan kezelik az átmentet folyamatát, különös figyelmet fordítva az éghajlatváltozás és a politika azon hatásainak kezelésére, amelyek aránytalanul érinthetik a társadalom egyes csoportjait.

 

A kutatás a 2020. október 5. és 9. között meghirdetésre kerülő Fenntarthatósági Témahét keretében zajlik! Célja, hogy felmérje a mai diákok véleményét a világunkról, mit gondolnak a fenntarthatóságról és mit tesznek azért, hogy egészségesebb és szebb legyen az a környezet, amelyben élünk.


Véget ért a 2020-as Európai Fenntarthatósági Hét! Köszönjünk minden résztvevőnek és szervezőnek!EHJ!sdg wellbeing


hirek videó