Hírek

A tegnapi napon az NFFT Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács civil delegáltjai online megbeszélését tartottak, ahol többek között társelnököt választottak maguk közül. Ezt a tisztséget újfent Farkas István, az MTVSZ társelnöke tölti be.


2022. november 25-én, pénteken zajlott az NFFT civil delegáltjainak választása. A regisztrált civil szervezetek három szekcióban dönthettek a jelöltekről: oktatási és kultúrális, réteg és korosztályi, valamint szociális és egészségügyi.


Tegnap lezártuk a jelentkezést a civil delegált választásra!

A regisztrált országos hatókörű civil szervezetek delegáltjai 2022. november 25-én, a Parlamentben 3 kategóriában választják meg képviselőiket:

  • oktatási és kultúrális
  • réteg és korosztályi
  • szociális és egészségügyi

Az NFFT civil delegáltjainak választását 2022. november 25-én (péntek) 10 órától tartják a Parlament Felsőházi termében.

A egyes szekciók külön-külön választják meg 2-2 delegáltjukat a korábban regisztrált országos hatókörű civil szervezetek képviselői közül.


2022. október 13-án megtartotta idei első ülését az NFFT. A Tanács összetételében változást jelentett a májusi országgyűlési választási eredményeknek megfelelően a Parlamentbe jutott új pártok által delegált tagok, akiknek ezúton is eredményes munkát kívánunk!


EHJ!sdg wellbeing


hirek videó